Traducere chineză

Servicii Autorizate de Traducere în limba Chineză

Traducător de limbă chineză, autorizat de către Ministerul Justiției, cu o experiență de peste 10 ani în traduceri scrise și interpretariate. Efectuez traduceri autorizate, legalizate sau apostilate.

Traduceri de specialitate în/din limba Chineză

Ai nevoie de un Traducător de limbă Chineză? Colaborează direct cu un traducător, fără a mai plăti comision agenției de traduceri.

 • TRADUCERI ACTE

  Traduceri autorizate Chineză și traduceri legalizate Chineză certificate de naștere, căsătorie, acte identitate, adeverință celibat, cetățenie, pașaport, cazier, adeverință de celibat, buletin, pașaport, alte acte de stare civilă, cazier, acte cetățenie română, acte auto, documentele pentru înmatricularea mașinii, brevet, talon autovehicul, brief/ brif mașină, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco, acte de studii, diploma școală, liceu, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricolă, adeverință de studii, adeverință de absolvire, declarație, împuternicire, procură, contract de vânzare cumpărare, contract de mandat, vize și documente emise de Ambasade, Consulate.

 • TRADUCERI TEHNICE

  Traducere autorizată de limba chineză cu peste 10 ani experiență în traduceri tehnice: manuale, instrucțiuni de utilizare produse, documente și declarații pentru participare la licitație, manuale de utilizare echipamente, cataloage, fișe tehnice, proiecte construcții, caiete de sarcini, specificații tehnice utilaje și echipamente, rapoarte de inspecție, certificate ISO.

 • SUBTRITARE ȘI SINCRONIZARE

  Ofer servicii de subtritare și sincronizare din limba chineză.

 • TRADUCERI MEDICALE ȘI FARMACEUTICE

  Traducere autorizată limba chineză acte și analize medicale, fișe de internare / externare, manuale de specialitate, echipamente și aparatură medicală, analize medicale, rețete si prospecte medicale, aparatură și consumabile din China sau Taiwan, aparatură de laborator, fișe de monitorizare medicală din China sau Taiwan, rapoarte de testare pentru măști de unică folosință, combinezoane, mănuși, studii clinice; ambalaje; dosare medicale; certificări.

 • TRADUCERI FINANCIARE

  Traducere autorizată limba chineză, rapoarte financiare și contabile, facturi, bilanț, balanță contabilă, dosare de creditare, expertiză contabilă și de audit, extras de cont bancar, bilanț / balanță contabilă, raport financiar – contabil, expertiză contabilă / de audit, indicatori financiari, proiect de finanțare, plan de afaceri, contracte de prestări servicii cu banca sau instituția financiară, scrisoare de bonitate, scrisoare bancară, analiză economică sau financiară.

 • TRADUCERI DOMENIUL IT / TELECOMUNICAȚII

  Traducere limba chineză sisteme software, hardware, lucrări de specialitate, platforme și aplicații software, tutoriale web, platforme e-learning, pagini web, traducere și localizare website (WordPress, Joomla, Magento), aplicații IOS și Android, metalimbaj, module website.

Solicită o ofertă

Doriți o traducere cu încheiere traducător autorizat, legalizată

Clienți

yuncheng
traduceri-10
flying-academy
continental-logo
atelierul-de-trad-1

Ai un proiect?

Dacă ai nevoie de un traducător / interpret de limba chineză autorizat de către Ministerul Justiției îți stau la dispoziție. Experiență de peste 10 ani în interpretariate și traduceri notariale, tehnice, business etc. Mă deplasez oriunde în țară sau străinătate. Confidențialitatea și calitatea sunt garantate contractual. Disponibilitate inclusiv în week-end.

Scroll to Top