Interpretariat chineză

Servicii profesionale de interpretariat în limba chineză

Interpret de limbă chineză, autorizat de către Ministerul Justiției, cu o experiență de peste 10 ani în traduceri scrise și interpretariate. Efectuez interpretariate în limbile Chineză, Engleză și Română.

Servicii profesionale de interpretariat în limba chineză

Dacă aveți nevoie de un interpret/translator pentru limba chineză autorizat de către Ministerul Justiției vă stau la dispoziție. Cu o experiență de peste 10 ani în interpretariate notariale, tehnice, business etc. Menționez că mă deplasez oriunde în țară sau străinătate.

 

De asemenea vă pot asista la Oficierea Căsătoriei (Oficiul de Stare Civilă din orice oraș, ORI, orice instituție sau birou notarial pentru întocmirea declarației, invitației, procurii notariale, obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, la avocat, la primărie, Anaf, cursuri și traininguri; etc.

 • INTERPRETARIAT LA NOTAR

  Interpret autorizat de limbă chineză pentru acte notariale, precum contracte de vânzare-cumpărare, acte de stare civilă, declarații, împuterniciri etc..

 • INTERPRETARIAT TEHNIC

  Interpret autorizat de limbă chineză, engleză și română pentru proiecte de școlarizare/ training operatori și ingineri, instructaj tehnic, instalare utilaje sau dispozitive.

 • INTERPRETARIAT MEDICAL

  Interpret autorizat de limbă chineză pentru consultații medicale.

 • INTERPRETARIAT BUSINESS

  Interpret autorizat de limbă chineză, engleză și română pentru întâlniri de afaceri, negocieri, licitații etc..

 • INTERPRETARIAT DE CONFERINȚĂ, REMOTE SAU ON-LINE

  Interpret de limbă chineză, engleză și română pentru diverse proiecte care necesită interpretarea consecutivă sau simultană.

Solicită o ofertă

Proiecte de interpretariat de scurtă sau lungă durată, cu deplasare în țară sau străinătate

Clienți

yuncheng
traduceri-10
flying-academy
continental-logo
atelierul-de-trad-1

Ai un proiect?

Dacă aveți nevoie de un traducător / interpret de limba chineză autorizat de către Ministerul Justiției vă stau la dispoziție. Cu o experiență de peste 10 ani în interpretariate și traduceri notariale, tehnice, business etc. Menționez că mă deplasez oriunde în țară sau străinătate. Confidențialitatea și calitatea sunt garantate contractual. Disponibilitate inclusiv în week-end.

Scroll to Top